BEYPAZARI KOŞUSU'NDA İPİ OPSTINATE GÖĞÜSLEDİ

Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda, dün düzenlenen Beypazarı Koşusu'nu İbrahim Halil Gürcü’nün OPSTINATE (Dutch Art - Flatter / Barathea) isimli dişi kısrağı, jokeyi Samet Erkuş ile kazandı. 10 safkan İngiliz kısrağının birincilik için koştuğu mücadele kum pist üserinde 1400 metrede yapıldtı. Birincilik ikramiyesini İbrahim Halil Gürcü 70.000 TL ile kazanırken, aynı koşuda; ikinciliği FEVRONYABAY (Unaccounted For-Whippoorwill/ Cox's Ridge) elde etti. GAZELLE EYES (Yonaguska-Ceviz/Xaar) üçüncü, MISS MELODY (Kaneko-Vallemeldee/Bering) de dördüncü oldu. 10. birinciliğini elde eden OPSTINATE için koşunun bitiriş derecesi 1.27.33 , farklar da 1/2 Boy - 1,5 Boy - 2 Boy olarak tesbit edildi. Koşu sonrasında yapılan törende koşuyu kazanan kısrağın sahibi adına Mustafa Gürcü'ye plaketini de, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan verdi. Başkan Kaplan, güzel bir koşu çıkarıldığını belirterek dereceye giren jokeyleri kutladı. Ankara Hipodrom Müdürü Mehmet Şirin Bozkurt ‘un da katıldığı tören de jokeylerin ve koşuya katılan atların başarısı konuşuldu.

Beypazarı Belediyesi 75. Yıl Hipodromu'na gelen yarışseverler için Şeref Tribünü altında resim sergisi etkinliği düzenlendi. Misafirlere hipodrom içerisinde açılan stantta ikramlarda bulunuldu.