Beypazarı Belediyesi Yeni Aracı ile Hizmet Kalitesini Arttırdı

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın Belediye Başkanlığına seçildiği ilk günden beri önemsediği Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla vatandaşın takdir ve beğenisini toplayan Beypazarı Belediyesi filosuna kattığı yeni hizmet aracı ile hizmet kalitesini yükselterek, vatandaşlara hizmet veremeye başladı.

Evde bakım hizmetlerinin daha hızlı ve kaliteli olması amacıyla alınan evde bakım aracı, hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza hizmet veriyor.

Ambulans donanımına sahip olan araçta bulunan evde bakım ekibinin yanında dört kişilik bir sağlık ekibide görev yapıyor.

Beypazarı merkez ve taşra mahallelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veren ekip, yeni aracı ile daha çok vatandaşımıza ulaşabilecek.

Yeni alınan aracın Beypzarı'mıza hayırlı olması temennisinde bulunan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ;

Nerede bir ihtiyaç sahibi hemsehrimiz varsa ona ulaşmak ve derdine derman olabilmek için tüm gayretimizle çalışıyruz, insanımıza daha iyi ve yüksek kaliteli hizmet sunabilmek için ekiplerimize ihtiyaç duyular araç ve ekipmanları sağlıyoruz. Hep söylediğim gibi ''Biz Dualara Talip Olduk''. Beypazarı'nda hiç kimse kimsesiz değil, dedi.