Beypazarı’nda Resmi Bayramlaşma Töreni Yapıldı…

Kurban bayramının ikinci gününde resmi bayramlaşma töreni yapıldı.

Belediye Halk evinde düzenlenen programda protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı Beypazarı Kaymakamlığına vekâlet eden Nallıhan Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Garnizon Komutanı ve Jandarma Komutanı Alişan Zor, Emniyet müdür vekili Mustafa Dursun, AK Parti ilçe Başkanı Yaşar Hız, CHP ilçe başkanı Ali Uysal, MHP ilçe başkanı Hamdi Ayanoğlu, Ticaret Odası Oda Meclis Başkanı Niyazi Ercan, kamu kurumlarının yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaplan "Birlik ve beraberlin yanı sıra sevgi, saygı ve hoşgörünün simgesi olan bayramların, sadece manevi değerlerin değil, nesilleri bir araya getiren sosyal ve kültürel değerlerin korunmasında da büyük rolü olduğunu ifade etti. Bayramların birleştirici ve bütünleştirici yönüne de dikkati çeken Kaplan "Ülkemizde son günlerde artan terör olayları ve şehit haberleri bizleri derinden sarsıyor. Bize düşen her zorluğun ve sıkıntının karşısında millet olarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirmektir. Şu anda hem yurt içinde hem de yurt dışında terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize Allah'tan güç ve kuvvet diliyorum. Bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor gazilerimize şifalar diliyorum" dedi.