''ŞEHİT NURLANMIŞ, GAZİ ONURLANMIŞ ASKERDİR''

19 Eylül Gaziler günü sabah saat 11.00'de Atatürk Parkın da Anıta çelenk konulmasıyla başlandı

Atatürk parkında düzenlenen törene Beypazarı Kaymakamlığına vekâlet eden Nallıhan Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Garnizon Komutanı ve Jandarma Komutanı Alişan Zor, Emniyet müdür vekili Mustafa Dursun, kamu kurumlarının yetkilileri Beypazarı'nda yaşayan gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Beypazarı Kaymakamlığına vekâlet eden Nallıhan Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, anıta çelenklerin konulması ve törenin ardından Şehit ve Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Ali Yalçınkaya ile Beypazarılı gazilerin sorunlarını dinlediler.

Başkan Kaplan "Bayrağımızın dalgalanması topraklarımızda huzur ve güven içerisinde yaşayabilmemiz, bütün kamu hizmetlerimizi sağlıklı bir şekilde, huzur içerisinde milletimize verebilmemiz için bu bağımsızlığın ve bu bağımsızlığı bizlere kazandıran şehitlerimiz ve gazilerimiz bizler için çok değerlidir. Bu önemli günde, bu toprakları bize vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize Allah'tan uzun ömürler diliyorum" dedi.