KÖYLERDE SAĞLIK TARAMASINA DEVAM

Beypazarı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, yaşlı ve bakımlarını kendileri yapamayan vatandaşların evlerine kadar giderek sağlık hizmeti veriyor.

Beypazarı’nın köylerinde taramalara başlayan Beypazarı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü “ Evde Bakım Ekibi “, yaşlı , kimsesiz ve bakıma muhtaçlar için büyük bir gayretle hizmet götürmeye devam ediyorlar.. Yaşlı ve kimsesizlerin eli-kolu olan evde bakım ekipleri , verdikleri hizmetin kendilerini de mutlu ettiğini , yaşlı ve kimsesizlerin dualarını da aldıklarını belirttiler.

Sosyal İşler müdürlüğü yetkilileri, evde bakım ekibi’nin , yaşlı ve kimsesizlerin hizmetinde olduğunu , bu hizmetin büyük takdir gördüğünü ve çalışmaları Beypazarı köylerinde de devamlı ve düzenli bir şekilde hizmet sunduklarını belirttiler