BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKANI PROJELERİN TAKİPÇİSİ..

Başkan Tuncer Kaplan, Beypazarı Belediye’sinin devam eden tüm projelerini yerinde inceleyerek, projelerin son durumları hakkında bilgi alırken, çalışmaları izledi.

ENGELLİLER OKULU İNŞAATI DEVAM

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Ayvaşık mahallesi Sacalık mevkiinde yer alan Beypazarı Engelliler Okulu inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaatın seyri hakkında bilgi aldı.

BEYPAZARI GİRİŞİNDEKİ KÖTÜ KOKULARA PAYDOS

Beypazarı girişindeki kötü koku ortadan kaldırılıyor. Azmak mevkiinde yer alan ASKİ paket arıtma tesisi inşaat alanında incelemelerde bulunan Başkan Tuncer Kaplan, ilçe girişinde ki kötü kokuların yok edilmesi amacıyla devam eden inşaatın son durumu yerinde inceledi. İnşaat hakıknda bilgi alan Başkan Kaplan, vatandaşların ve misafirlerin rahatsız olduğu bu kokunun ortadan kalkması için arıtma tesisisin bir an önce faaliye geçmesi gerektiğini kaydetti.

DAHA TEMİZ BEYPAZARI İÇİN GAYRET SARFEDİLİYOR

Kuyumcutekke mahallesinde yer alan Çöp Transfer İstasyonu inşaatını da programı içine alan Başkan Tuncer Kaplan, çöplerin kontrol altına alınmasıyla, Beypazarının daha temiz bir görüntüye kavuştuğunu bildirdi.

EĞİTİM, ÜLKENİN GELECEĞİ..

Başağaç mahallesinde yapımı devam eden Beypazarı İmam Hatip Ortaokulu inşaatında yerinde incelemelerde bulunan Başkan Kaplan, Eğitimin önemine dikkat çekerek, eğitim ve öğretim için gerekli altyapının okul binaları ile sağlanacağını ifade etti.

AHŞAP BİNALARIN ÇOKLUĞU, İTFAİYENİN ÖNEMİNİ ARTTIRDI

Gazipaşa mahallesinde yer alan İtfaiye İstasyonu inşaatı ile İlçe Mezarlığı çevre düzenlemelerini de takip programına alan Başkan Tuncer Kaplan , Beypazarı Tarihi konaklarının ve tarihi yapılarının ahşap olduğunu, itfaiye için gerekli olan inşaatın da önemine dikkat çekti.

Mezarlıkların Türk ve Müslüman alemi için değerli olduğunun altını çizen Başkan Kaplan, herkesin fani olduğunu belirterek, mezarlıklara herkesin sahip çıkması gerektiğini hatırlattı.

HAYRİ ÖZALP KONAĞI DA RESTORASYONDA..

Beypazarı Beytepe mahallesinde yer alan Hayri Özalp Konağı'nda yapılan restorasyon çalışmalarını da gözlemleyen Başkan Kaplan, tüm hızıyla devam eden çalışmaların yakın zamanda sonlanacağını söyledi..

Başkan Tuncer Kaplan’ın bir günlük yapımı devam eden inşaatlara olan takip gezisi olumlu geçerken, Başkan Kaplan vatandaşlarla da konuşarak bazı konuları paylaştı.