BAŞKAN KAPLAN TRT AVAZ ‘DA CANLI YAYINDA BEYPAZARI'NI ANLATTI

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, bugün TRT AVAZ da Gökçen Oğan’ın Detay 13 programının konuğu oldu. .

Gökçen Oğan’ın TRT AVAZ kanalında sunduğu Detay 13 programında Canlı yayına katılan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı ‘nın tarihi ve turistik önemini, yeniden parlayan bir ilçe olduğunu anlattı.

Tüm yabancı misyon temsilciliklerinin gözbebeği olan Beypazarı’nın, restorasyonlu haliyle büyük ilgi topladığını, Türkiye’nin her yerinden ziyaretçi akınına uğradığını anlatan Başkan Kaplan, artan nüfus ve ziyaretçi sayısı nedeniyle ilçedeki birçok yenileşme çalışmasına imza attıklarını da paylaştı. Başkan Kaplan’ın TRT AVAZ daki canlı yayında yaptığı söyleşi İlçede büyük ilgi gördü.