Beypazarı, Şehit Yüzbaşı Özekin’e ağlıyor..

Şehidimiz Özgün Özekin bugün İncirköy’de toprağa verilecek..

Başkan Tuncer Kaplan: “Şehit kanlarıyla sulanan bu topraklar kutsaldır “ dedi.. Teröristlerle yapılan çatışmada ağır şekilde yaralanan ve Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinde tedavisi sürdürülen Uruş nüfusuna kayıtlı Yüzbaşı Özgür Özekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı hastanede şehit oldu. Uruş’ta Osman ebelerden emekli Merhum Öğretmen Bünyamin Özekin’in oğlu olanŞehit Yüzbaşı Özgür Özekin’in cenazesi bugün Fethiye Merkez Camiinde öğlen namazını müteakip kılınacak Cenaze namazı ardından incirköy’de son yolculuğuna uğurlanacak.

BAŞKAN KAPLAN “ BİRLİK İÇİNDE TERÖRLE MÜCADELEYE DEVAM “

 Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin’in hain kurşunlara hedef olduğunu ve ülkesi, milleti ve bayrağı için canını verdiğine dikkat çekti.

 Şehit Yüzbaşı Özeken’in vefatından büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Başkan Kaplan, yayınladığı başsağlığı mesajında daŞunları dile getirdi : “ Özgür Özekin kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, milletimize ve Türk silahlı kuvvetlerimize başsağlığı dilerim.

Milletçe acımız büyüktür. Birlik ve beraberlik içerisinde, terörün ülkemiz vatan topraklarından silinip atılması için büyük bir mücadele verilmektedir. Bu mücadelede kaybettiğimiz canlar, memleketimizin canlarıdır, geleceğimizdir. Acı büyüktür ve Türk milleti bu acıyı göğüsleyecek güçtedir. Terörün destekçisi tüm iç ve dış mihraklar tarafından iyi bilinmelidir ki, şehit kanlarıyla sulanan bu vatanın her karış toprağı kutsaldır. Bu doğrultuda terörle mücadele kararlılıkla sürdürülmektedir. Bizlere düşen ise sağduyulu ve birlik içinde olmaktır. Bu duygu ve düşünceler içinde tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, şehit düşen aziz kardeşimiz Özgür Özekin’e Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm milletimize sabırlar dilerim”