Rölyef ve Quiling Kursu Başarı İle Tamamlandı

Beypazarı Belediye Başkanlığının bayanlara meslek edindirme projesi kapsamında gerçekleştirdiği Rölyef ve Quiling kursları tamamlandı.

Beypazarı Belediye Başkanlığının düzenlediği kursa katılan bayanların aldıkları eğitimle yaptıkları eserler büyük beğeni topladı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Beypazarlı hanım kardeşlerimiz zaten çok çalışkan ve azimli, tarımda, turizmde Beypazarı'nın başarısında hanım kardeşlerimizin büyük bir payı var. Belediye olarak farklı alternatifler ve eğitimler sunarak çalışkan kadınlarımızın gerek hobi olarak gerekse bir turizm merkezi olmamız hasebi ile iş imkanı olarak edindikleri bilgi ve becerileri kullanmalarını dolayısı ile hem aile hem ilçe ekonomisine katkı sağlayacaklarını düşünüyoruz.Kurslarımızı tamamlayan kardeşlerimize başarılar diliyorum dedi.