Büyük Projede İmzalar Atıldı

Beypazarı’nın uzun yıllardır beklediği proje de imzalar atıldı. Yıllardır gerçekleştirilmesi beklenen ve Beypazarı tarım sektörü için çok önemli katkılar sağlayacak olan eski adıyla Uruş Barajı  yeni adıyla Sami Demirbilek Sulama Barajı olarak gerçekleştirilecek proje de DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ile yüklenici Akarsu Mühendislik – Erka-As Proje ortak girişimi arasında imzalar atıldı.

Sözleşmesi imzalanan proje kapsamında; Beypazarı’nda brüt  5120 ha alan sulama imkanına kavuşacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan bu projenin Beypazarı topraklarına bereket kazandıracağını ve önemli bir bölgenin sulama imkanına kavuşturulacağını söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ilçemizin yıllardır beklediği projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ettiklerini belirterek, bu projelerin gerçekleşmesi için olağanüstü çaba sarfediyoruz kurumlarımızda bizlerew destek olan tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. DSİ 5. Bölge Müdürümüz Mahmut Dündar’a ayrıca teşekkür ediyorum. Beypazarı’mız yıllardır gerçekleştirilmesini beklediği projelere bizimle kavuşuyor. İnşallah ilçemize daha pek çok yatırım kazandıracağız, Sami Demirbilek Sulama Barajı projemizde atılan bu önemli adımın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.