Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardımlara Devam Ediyor

Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile ihtiyaç sahiplerine gıda ve temizlik malzemesi yardımı yapıldı.

Beypazarı'nda ikamet eden Suriye'li sığınmacılara 520 adet gıda ve temizlik malzemesinden oluşan yardım paketleri dağıtıldı.

Beypazarı Belediye Başkanlığı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı sevgi evinde gerçekleştirilen dağıtıma Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da katıldı.

Beypazarı Belediye BaşkanıTuncer Kaplan insanımızın tarihi boyunca yaşattığı bir kültür ve medeniyet nişanesi olan misafirperverliğini, zor günler yaşayan ve ilçemize sığınan Suriyeli kardeşlerimize göstermeye devam ediyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz bu yardımlar, milletimizin duruşunun, mazluma uzanan elinin ifadesidir, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum dedi.