Beypazarı'nda Cumhuriyet Coşkusu

Cumhuriyetimizin 93. yıldönümü Beypazarı'nda düzenlenen tören ve etkinliklerle coşku ile kutlandı.

Resmi törenlerin yanısıra Beypazarı Belediye Başkanlığı Tarafından hazırlanan etkinlikler vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Hanlarönü meydanına taşınan halk oyunları ekipleri ve mehter takımının gösterisi ile renklenen törende öğrencilerin okuduğu şiirler ve geçit törenine yer verildi.

Beypazarı Belediye Başkanlığının düzenlediği el sanatları kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlerin hazırladığı rölyef sergisinde Cumhuriyet ve Atatürk temalı rölyef çalışmaları beğeni topladı.

29 Ekim akşamı düzenlenen fener alayı ve Cumhuriyet yürüyüşüne 7 den 70 e vatandaşlarımız katılım sağladı.

Beypazarı Belediye Başkanlığının düzenlediği fener alayı ve Cumhuriyet yürüyüşü coşkulu kalabalığın katılımı ve mehter takımı eşliğinde belediye hizmet binası önünden başlayarak Atatürk parkında son buldu. Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen mehteran konseri sonrası havaii fişek gösterisi ile son bulan yürüyüşte vatandaşlarımız hep bir ağızdan coşku ile marşlar söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan her karışı şehitlerimizin kanları sulanan, bir milletin varoluş destanının taçlandırıldığı, bağımsızlık ve hürriyetin timsali Türk milletinin iradesinin tecellisine vesile olan Cumhuriyetimizin 93. yılını kutluyor, düzenlediğimiz etkinliklere katılarak bizlerle bu coşkuyu paylaşan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum dedi.