Personel Eğitimleri Devam Ediyor

Beypazarı Belediye Başkanlığı personel eğitim seminerleri devam ediyor.

Beypazarı Belediyesinde işkur kapsamında görev yapan personele yönelik düzenlenen eğitim faaliyetinde, personele Beypazarı turizm sektörü hakkında bilgiler verilirken, özellikle bu sektörde yapılması gerekenler konusunda bilgilendirme yapıldı.

Beypazarı Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal Hizmetler müdürü Zafer Poyraz tarafından verilen eğitim seminerinde Beypazarı hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Dünden bugüne Beypazarı'nın sahip olduğu kültürel, ticari ve sosyal değerlere değinilen eğitimde, bu değerlerin yaşatılması, gelecek nesillere aktarılması ve turizm sektöründe faaliyet gösteren esnaflara ve ilçemizi ziyaret eden misafirlerin aydınlatılması için yapılması gerekenler değerlendirildi.