Hedef 'Ellibinbir'

Beypazarı Kent Konseyinin düzenlediği toplantıda Beypazarı'nın nüfusunun Ellibin'in üzerine çıkarılması için gereken çalışmalar değerlendirildi.

Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Kent Konseyi Başkanı Ali Pekmezcioğlu ile Mahalle Muhtarları ve Dernek Başkanlarının katıldığı toplantıda izlenmesi gereken yol haritası konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ilçemizin nüfusunun ellibinin üzerine çıkması halinde önemli imkanlara kavuşacağını ifade ederek, Beypazarı'nı seven tüm hemşehrilerimizin bu konuda hassasiyet göstermesini istedi.

Toplantıya katılan katılımcılar yapılması gereken çalışmalar hakkında görüşlerini iletti.