Başkandan Öğrencilere Kırtasiye Hediyesi

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplanın minik öğrenciler için hazırlattığı kırtasi hediyeleri Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Üç farklı okulda 85 öğrenciye dağıtılan kırtasiye ürünlerini alan miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan belediyeciliğin sadece yol ve kaldırım yapmak olmadığını vatandaşların her ihtiyacında devletin uzatacağı şefkat elinin belediye olduğunu söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, sosyal anlamda vatandaşalarımız yanında yer almaya,sorunlarını çözmeye, ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Vatandaşımızın hayatına dokunabildiğimiz kadar varız, miniklerimizi mutlu etmekte bizler için ayrıca bir mutluluk vesilesi oluyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum dedi.