Kısa Film Yarışmasına Muhteşem Gala

Sevgi, kardeşlik, üretim ve paylaşım şehri Beypazarı" kısa film yarışmasında dereceye girenlere düzenlenen gala programı ile ödülleri verildi.

Beypazarı Belediye Başkanlığı, Beypazarı Kaymakamlığı, Ankara Kalkınma Ajansı, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği katkılarıyla düzenlenen Beypazarı'nın tanıtımı için kullanılacak 27 kısa filmin yarıştığı yarışmada, "Bir Zamanlar Beypazarı" filmiyle Sezer Ağagez birinci, "Beypazarı'nda" filmiyle Ahmet Bikiç ikinci ve "Beypazarı Evleri" filmiyle Fatih Diren üçüncü oldu.Yarışmada jüri özel ödülüne "Tarihin Kokusu" filmiyle Mehmetcan Karakaya, mansiyon ödüllerine ise "Yaşanmışlık Kenti" filmiyle Eren Uğur ve "Kaya Doruğu Ülkesi" filmiyle İrem Yılmaz layık görüldü.

Yarışmada birinciye 7 bin lira, ikinciye 5 bin lira, üçüncüye 3 bin lira, jüri özel ödülüne 2 bin lira ve mansiyona bin 500 lira ödül takdim edildi.