Beypazarı Belediyesinden Gıda Yardımı

Beypazarı Belediye Başkanlığı ilçede ihtiyaç sahibi 300 aileye gıda yardımında bulundu.

Göreve geldiği ilk günden beri sosyal belediyecilik faaliyetlerine önem veren Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın talimatıyla belediye tarafından Beypazarı'nda ihtiyaç sahibi 300 aileye içerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu gıda yardımında bulunuldu.

Sürekli olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlar, yaşlılar ve engelliler konusunda çalışmalar yapan ve projeler üreten Beypazarı Belediye Başkanlığının sosyal yardımları hız kesmeden devam ediyor.

Gıda, giyim ev eşyası ve yakacak yardımlarının yanı sıra hasta, yaşlı ve engelli ailelerinin evlerinin 650'sinde düzenli olarak temizlik hizmetleri veriliyor. Kişisel bakım hizmetlerinin yanısıra, ihtiyaç sahiplerinin tespiti ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda itinalı bir çalışma yürütülüyor.

Bir selam, bir tebessüm bekleyen, hiçbir ihtiyacı olmasada aranıp sorulduğunu hissetmek isteyen yalnız yaşayan yaşlılar ve engelli vatandaşlar ziyaret edilerek, gönülleri alınıyor.