Unutmadık Seni Nur Yüzlü Çocuk

Şehit Polis memuru Mahmut Bilgin’in şehadete yürüyüşünün yıldönümü dolayısı ile bir açıklama yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ‘’Unutmadık seni nur yüzlü çocuk’’dedi.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan;

‘’Ülkemizin içinde bulunduğu bu süreçte vatan, millet aşkıyla, inanç ve imanla şehadete korkusuzca yürüyen vatan evlatları, kahramanlık destanları ile tarihin altın sayfalarında, iman ve inançları ile aziz milletimizin yüreğinde unutulmamak üzere yerlerini almışlardır.

Kin, nefret ve ihanetle yoğrulmuş, içeriden ve dışarıdan ablukaya alınarak diz çöktürülmeye çalışılan, ancak tarihin her devrinde bağımsızlığı ve adaleti ile zalimlere meydanları dar eden bu yüce milletin kahraman evlatları, gözlerini kırpmadan vatan uğruna şehadete yürümeye devam etmektedir.

Aziz şehidimiz Mahmut Bilgin kardeşimi rahmet ve minnetle anarken, tüm şehitlerimizi bir kez daha anıyor, onları unutmayacağımızı ve yürüdükleri inanç yolundan hiçbir zaman ayrılmayacağımızı ifade etmek istiyorum. Mekanları cennet olsun’’dedi.