GAZİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, 17 Aralık’ta Kayseri’de askerleri taşıyan servis aracına düzenlenen hain terör saldırında gazi olan Halit Kapullu ve ailesini evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü,  milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzurunu sağlamak için canları pahasına cepheden cepheye koşarak bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimizin her daim yanlarında olduklarını hatırlatan Başkan Kaplan, “Yüce Milletimiz, devletimizin ve milletimizin bekası uğruna büyük fedakârlıklar gösteren kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmamış, bundan sonra da unutmayacaktır. Bizler de Belediye olarak,  gazilerimiz ve şehitlerimizin yakınlarına layık oldukları kıymeti veriyor, onların her türlü sorun ve talepleriyle en hassas şekilde ilgileniyoruz. Bundan sonra da bütün imkânlarımızla onların yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.