BAŞKAN KAPLAN ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Çarşı ve Çarşamba pazarında esnaf ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN çalışmaları anlatarak vatandaşın isteklerini dinliyor. Belediye Başkanı Kaplan esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Kaplan, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için, vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz ve çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek" dedi.