BAŞKAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Karaşar, Köseler, Saray ve Doğançalı Mahallelerimizde İlçe Kaymakamımız ve İlçe idare amirleri ile birlikte hemşehrilerimizle bir araya gelen Başkan Kaplan çeşitli incelemelerde bulunarak mahalle sakinlerini dinledi.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Kahraman Şehidimiz Yılmaz Tanrıseven'in annesi Emine Tanrıseven'i İlçe Kaymakamımızla birlikte Üreğil Mahallemizde ziyaret eden Başkan Tuncer Kaplan "Şehitlerin emaneti olan ailelerinin milletin gönlündeki yerinin çok büyük olduğunu söyledi.

Evlatlarını vatan ve milletin bekası için şehit veren ailelerin her zaman baş tacı olduğunu vurguladı. Vatanın ve milletin bekası, bayrak ve ezan için canlarını veren evlatlarınızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Ne yapsak sizlerin de acısını hiçbir zaman dindiremeyiz. Ancak bu devlet ve millet her zaman sizin yanınızda. Sizler bu milletin baş tacısınız." dedi.

SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, Bölge Milletvekilimiz Sayın Nevzat Ceylan'ın ve İlçe teşkilatının da katılımlarıyla sanayide bulunan esnafımızla bir araya gelerek esnaflarımızla sohbet edip istişarelerde bulundu.

BAŞKAN KAPLAN YAŞLI, ENGELLİ, HASTA VE TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Bölge Milletvekilimiz Sayın Nevzat Ceylan ve İlçe teşkilatıyla birlikte engelli kardeşlerimizi, yaşlı, hasta ve taziye ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Bizler belediye olarak ilçemizdeki engelli, yaşlı, hasta ve yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek hatırlarını sormak, yanlarında olduğumuzu bildirmek istiyoruz. Bu nedenle göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizdeki ailelerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Elimizdeki kaynaklarımızı, imkanlarımızı bu insanlara ulaştırmaya onlara dokunmaya gayret ediyoruz " dedi.