18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümün ve Şehitleri Anma Günü Tüm Yurtta olduğu gibi Beypazarı’nda da çoşkuyla kutlandı. Programa Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Meltem Memiş, diğer Kurum ve Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Şehit Yakınları, Gaziler ile Vatandaşlar Katıldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle bir program düzenlendi.
Beypazarı Belediyesi Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezinde, Beypazarı Kaymakamlığının düzenlediği program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Anadolu Lisesi Müdürü Şenol Tanrıseven’in günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından öğrenciler tarafından ‘Çanakkale Bugün Toz İle Duman’ adlı şiir okundu. Şiir okunmasının akabinde öğrencileri tarafından hazırlanan kahramanlık türküleri, koro eşliğinde seslendirildi. Daha sonra program ‘’ Asker Uğurlama’’ adlı tiyatro gösterisiyle devam etti. Tiyatro gösterisi sonunda ‘’15 Temmuz Şehitleri’’ sunumunun izlenmesiyle son buldu.

bjk

bjk haber