21 MART DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ KUTLANDI

21 Mart  ‘’Down Sendromlular Farkındalık Günü ‘’ dolayısıyla Halkevi Toplantı Salonunda bir etkinlik düzenlendi.

Etkinliğine Kaymakam Kadir Ekinci, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Acar, Belediye Başkan Yardımcımız Uğur Bağlarlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, diğer kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik de Down Sendromlu kardeşlerimiz hazırlamış olduğu gösteriler renkli dakikalara sahne oldu.

Etkinlik sonunda konuşma yapan Beypazarı Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilisi Murat Pekmezcioğlu ‘’ Engelli insanlarımızı ne kadar mutlu edersek, onları hayata tutunması için ne kadar çabalarsak, bizler de o denli huzurlu oluruz. Bu vesile ile 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Gününü kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz, etkilimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.