TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Valisi Ercan Topaca ve  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye’nin en büyük toplu açılış törenini, 2 Nisan Pazar günü Eski Hipodrom (AKM) alanında gerçekleştirdi.

Bakanlıklar, Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri, vakıflar, kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan 193 projenin toplam maliyeti 1 Trilyon 405 Milyar TL. Eski Hipodrom (AKM) alanında gerçekleşen açılış törenine rekor katılım sağlandı.

Beypazarından da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine sabahın ilk saatlerinden itibaren Beypazarı Belediyesi Hizmet Binasından hareket eden otobüslerle binlerce Beypazarlı hemşehrimiz tören açılış alanına akın etti.