İSTİKRARDA BEYPAZARI KAZANDI

Beypazarı Belediyesi olarak Başkan Tuncer KAPLAN’ın  göreve geldiğinden bu zamana kadar 134 yılın en büyük araç yatırımı yaptı ve belediye filosun da bulunan bütün araçları yenilemiş oldu.

5 adet iş makinası, 5 adet sıkıştırmalı çöp kamyonu, 5 adet damperli kamyon, 5 adet cenaze aracı, 3 adet otobüs, 1 adet ses yayın otobüsü, 7 adet kamyonet, 7 adet binek araç, 1 adet ambulans ve 2 minibüs olmak üzere toplam da 5.560,242 TL’lik araç yatımı yapılarak belediye bünyesindeki bütün araçlarını yenilemiş oldu.

Araçları basın mensuplarıyla birlikte inceleyen Başkan Kaplan "Toplamda 48 adet yeni aracı belediyemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye ekiplerimizin çalışmalarına olumlu yönde katkı sağlayacak araçların hemşehrilerimize daha hızlı, güvenli, güçlü, kaliteli ve sürekli hizmet sağlamasını hedefliyoruz. Bununla da kalmayarak ilerleyen dönemlerde de araç takviyelerimiz devam edecek. Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.