POLİS HAFTASI VE TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 172.YIL KUTLAMASI


Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 172. Yıl kuruluş yıl dönümü dolasıyla Şehit ve Gazi yakınlarını ilçemizde misafir etti.

Başkan Kaplan ‘’Devletimizin ve milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Türk Polis teşkilatımızın ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini korumak adına verdiği mücadele takdire şayan bir mücadeledir. Türk polisi üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getiren, gerektiğinde vatanı için canını hiçe saymaktan kaçınmayan, toplumun güvenini kazanmış fedakâr insanlardır. Türk Polis teşkilatımızla ne kadar gurur duysak azdır.
Bu duygu ve düşüncelerimle ilçemiz de ve ülkemizin dört bir köşesinde görev yapan Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini en iyi şekilde yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum ‘’ dedi.