TURİZM HAFTASI KAPANIŞ PROGRAMI BEYPAZARINDA GERÇEKLEŞTİ

Bu yıl 41’incisi kutlanan Turizm Haftası, Belediyemiz katkılarıyla İlçemiz Suluhan Nasuh Paşa Han’ında gerçekleştirilen kapanış programı ile sona erdi.

Turizm Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Beypazarı’nın turizm sektöründe dünü, bugünü ve yarını ele alındı. Beypazarı Belediyesi ve Ankara Kalkınma Ajansının ortaklığını üstlendiği ‘’Alternatif Turizmde Beypazarı ‘’ projesinin tanıtımını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Bağlarlı, projenin Mayıs ayı içerisinde tamamlanacağını ve hizmete gireceğini söyledi.

Etkinlikte kamuoyunun dikkati turizm sektörüne çekilirken, sadece sektör temsilcilerinin değil, kent dinamiklerinin de katkısıyla Beypazarı’nın Doğa Sporları ve Alternatif Turizmde de bir marka haline geleceği vurgulandı.