SULUHANDA RESİM SERGİSİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Beypazarı Belediyesi Kültür İşler Müdürlüğü, Yaşam Kent Geliştirme Derneği ve Hayri Çanak ortaklığınca gerçekleştirilen karma resim sergisi açılışı yapıldı.

Suluhan Nasuh Paşa Han’ında açılış kurdelası kesiminin ardından sergiyi gezen davetliler sergilenen eserlere hayran kaldı.  Ağırlıklı olarak günümüz motiflerinin işlenmiş olduğu sanat eserleri sergiye gelecek olan misafirlerini bekliyor.

Açılışın gerçekleşmesiyle birlikte bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Bağlarlı ‘’ Özellikle böyle güzel eserlerin sanatın ve kültürün merkezi Beypazarı’mızda olması bizleri mutlu ediyor. Bizler de Beypazarı Belediyesi olarak her zaman sanatın daha fazla gelişmesi ve daha büyük bir kesime ulaşması için elimizden geleni yapıyoruz’’ dedi.