PROTOKOL EŞLERİNDEN BEYPAZARINA ZİYARET


Ankara Valisi Ercan Topaca'nın eşi Sevim Topaca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Artar'ın eşi Nadire Artar, ilçemiz Beypazarı’nı ziyaret etti.

Vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarının eşlerinin de eşlik ettiği misafirleri, İlçe Kaymakamımız Kadir Ekinci ve eşi ile Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan ve eşi karşıladı. Beypazarı Halkeğitim Merkezindeki karşılamanın ardından öncelikle Halkeğitim Merkezindeki kursiyerler ve Beypazarı Belediyesi Engelsiz Atölyesindeki kursiyerlere gerçekleşen ziyaretin ardından Beypazarı’lı şehitlerimizin ailelerini ziyaret eden misafirlerimiz daha sonra Suluhan Nasuh Paşa Han’ında bulunan Beypazarı fotoğraflarının yer aldığı sergiyi dolaştı. Sergi gezisi sonrası misafirler, Beypazarı Belediyesi Kültür Tarihi Müzesi ve Yaşayan Müzeyi ziyaret ederek yetkililerden müze ve müzedeki eserler hakkında bilgiler aldılar. Tarihi Taş Mektep’te yöresel lezzetlerin ikram edildiği misafirleriz, gerçekleştirdikleri bu ziyaretten dolayı çok memnun kaldıklarını belirtti.

Ziyaret sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ‘’ Misafirlerimizin ilçemize gerçekleştirdikleri bu ziyaret bizi fazlasıyla onurlandırdı. Hanımefendileri Beypazarı’mızda ağırlamaktan onur duyduk. Tarih ve Kültürün bir arada harmanlandığı ilçemize yaptıkları bu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ‘’ dedi.