İLAÇLAMA İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR


Beypazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaklaşan yaz dönemi için ilaçlama çalışmalarına başladı. Sivrisinek, Karasinek, Uçkun, Kene ve haşerelere karşı başlatılan mücadelede ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından hizmete giren 2 yeni araç ve 2 yeni Mist Blower son sistem yeni nesil kokusuz ve dumansız ilaçlama makinası sayesinde haşeratlarla mücadelede sınıf atladı. Mist Blower, hem ULV-holder hem de blower sistemlerini bünyesinde barındıran ilaçlama makinası, yüksek basınçlı pompa ve kuvvetli üfleyici fanı sayesinde etkili bir ilaçlama yöntemidir. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı ve sertifikalı olan ilaçlama sisteminin ve ilaçlarının insan sağlığı açısından bir sakıncası da yoktur.

Beypazarlı vatandaşlarımızın rahat bir yaz geçirmesi için en yeni bilgi ve teknolojilerden yararlanarak ilaçlama yapan Beypazarı Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri haşerelerin yoğun olarak faal olduğu saatlerde ilaçlamalarını yapmaya devam ediyor.

İlaçlamadan zarar görmemeleri için arı yetiştiren vatandaşlarımızın arılarını şehir dışına çıkarlamaları da önemle rica olunur.