İFTARDA SICAK YEMEK DAĞITIMI

Beypazarı Belediye Başkanlığı, yardıma muhtaç ailelerin evlerine iftar yemeği dağıtıyor. Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yardıma muhtaç ailelerin kapıları tek tek çalınıyor. 


Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın göreve geldiği günden bu yana ramazan ayında başlattığı, iftar yemeklerini evlere dağıtma uygulamasını bu sene de devam ettiriyor. Toplamda 257 aile olmak üzere 1000 kişinin evini tek tek tespit eden belediye görevlileri, akşam saatlerinde evlerin kapılarını çalarak iftar yemeği ikram ediyor.

Daha önceki yıllarda iftar çadırı kurularak yapılan uygulamanın yeterli kesimlere ulaşamamasından, yaşlı ve bakıma muhtaç olup çadıra gelemeyen vatandaşların faydalanamamasından dolayı bu uygulamanın daha verimli ve sağlıklı olduğunu belirten Başkan Kaplan "Bizim yaptığımız değerlendirmeler ve öneriler üzerine bunun yerinde ve kişilerin ikamet ettiği evlerde yapılmasının açıkçası daha doğru olacağını düşündüğümüz için bu uygulamayı başlattık. İnsanların yardımına koşarak onlara iyilik yapmanın önemli bir konu olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ramazan’ın güzelliklerinin bu yardımlarda yattığını ifade etti.