RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Beypazarı Belediyesi Ramazan Etkinlikleri dün itibariyle başladı. 2-8 Haziran tarihleri arasında Atatürk Parkı, 9-15 Haziran Oğuzkent ve 16-21 Haziran Ankara Parkında gerçekleşecek olan Beypazarı Belediyesi Ramazan Etkinliği, Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Tasavvuf Dinletileri, İlahi Grupları, Çocuk Tiyatroları ve Hacivat Karagöz Oyununun yer alacağı zengin içerikli programlar, Ramazan ayı içerisinde hemşehrilerimizle buluşacak.

Ramazan ayı boyunca her gün saat 21:00'den sonra gerçekleşecek olan etkinliklere ilk gün itibariyle hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Atatürk Park'ında gerçekleşen etkinlik Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Daha sonra minikler için Hacivat ve Karagöz sahne aldı. Eğlenceli dakikalara sahne olan gölge oyununda miniklerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Hacivat Karagöz Oyunu sonunda sahneye çıkan Semazenler ve İlahi Grubunun seslendirdiği İlahilerle gönülleri mest etti.

Program sonunda konuşan Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN “Kardeşlik şehri Beypazarı’mızda bir Ramazan ayını daha karşılıyoruz. Ramazan ayının huzurunu ve bereketini yine hep birlikte yaşayacağız. Bu yıl ilçemizde çeşitli etkinliklerimiz olacak. Mobil sahnemizle tüm ilçemizde Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Mehter Gösterileri, Hacivat Karagöz Oyunu, Tasavvuf ve Semazen gösterileri düzenleyeceğiz” dedi.