ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI İLE YETİM VE ÖKSÜZ VATANDAŞLARA İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN ilçemizde yaşayan yetimler, gaziler ve Şehit ailelerine Tarihi Taş Mektep’te iftar programı düzenledi.

Tarihi Taş mektepte verilen İftar yemeğine İlçe Kaymakamı Kadir EKİNCİ, Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN, İlçe Emniyet Müdürü Atilla YAŞAR, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hasan ACAR, Beypazarı Başsavıcısı Meltem MEMİŞ, Gaziler Derneği Başkanı Ali YALÇINKAYA, Gaziler ve Şehit yakınları katıldı.

Yemek öncesi İlçe Kaymakamı Kadir EKİNCİ ve Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN, masaları tek tek dolaşarak tüm misafirlerle yakından ilgilendi.

Yemek sonra konuşan Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN, “Tüm şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Allah bu memleketi, ne ezansız, ne bayraksız bırakmasın. Tüm misafirlerimize yemeğimize katıldıkları için teşekkürlerimi sunuyorum ‘’ dedi.