GENÇLİK MERKEZİ SANAT KURSLARI BAŞLADI


Gençlerin topluma kazandırılması kültür ve sanat faaliyetlerinde yer alması için çalışmlarına devam eden Beypazarı Belediyesi, Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirdiği sanat kursları başladı. Katılımcıların ücretsiz olarak Gitar, Bağlama, Piano, Bateri, Keman, Ud, Kanun, Ney ve Şan eğitimlerinden faydalanabilecek. Böylece gençler, her biri alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kurslara katılarak, yeteneklerini geliştirme ve ilgi alanlarının üzerine eğilme fırsatı bulacak.

Gençlik Merkezi kurslarının Beypazarlı gençler için çok iyi bir fırsat ve aynı zamanda gençlerimiz için çok büyük bir yatırım olduğunu belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN ” Gençlik Merkezi bünyesinde ücretsiz olarak açılan kurslar gençliğin sosyal ve kültürel gelişimlerine olumlu yönde katkı sağlayacaktır. Sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Kurslarımıza kayıtlar devam etmektedir. Kayıt yaptırmak isteyen kursiyerlerimiz Beypazarı Belediyesi  Gençlik Merkezimize kayıtlarını yaptırabilirler.