YÜZME KURSLARIMIZ BAŞLADI

Beypazarı Belediyesine ait yüzme havuzları açıldı. Gençlerimize yüzme kursu hizmeti veren havuz kapılarını Beypazarlı gençlere açtı.

Belediye Havuzunda Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri erkek öğrenciler, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri kız öğrenciler olmak üzere haftanın altı günü 14:00 ile 19:00 saatleri arasında, alanında uzman eğitmenler tarafından kursiyerlere yüzme dersi veriliyor. Minik sporculara 1’er saatlik seanslarla ilk olarak suyun üzerinde kalma, suda nefes alma, ayak vuruşu gibi yüzme teknikleri öğretiliyor. Yüzmenin ilk aşamasını öğrenen öğrencilere daha sonra serbest stil, sırt üstü, kurbağalama ve kelebek stili gibi yüzme sporunun inceliklerinin öğretilmesi amaçlanıyor.

Şu an yüzme kursunda 550'nin üzerinde öğrencimiz var. Kursa başvurmak isteyen minik sporcularımız için kursa kayıt yaptırmak isteyenler Beypazarı Belediyesi Gençlik Merkezine başvuru yapabilirler.