MAHALLELERE MALZEME DESTEĞİ


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in hayata geçirdiği “Köylere Malzeme Desteği” projesi, ilçemizde düzenlenen törenle devam etti.

Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında Ankara’ya bağlı tüm ilçelerin Büyükşehir Belediyesi sınırları içine dahil edilmesiyle köy statüsünden mahalleye dönüştürülen 909 köye, düğünlerde, bayramlarda ve cenazelerde kullanılmak üzere masasından, sandalyesine, çay ocağından tüpüne, çay bardağından ses sistemine kadar birçok malzeme yardımı yapıyor.

Beypazarı Hanlarönü Meydanında düzenlenen törene; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

Tören esnasında konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK, ‘’Değerli Belediye Başkanım, değerli Muhtarlarım, değerli Beypazarlı kardeşlerim hepinize sözlerimin başında en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bugün buraya köylerimize getirdiğimiz hediyeleri dağıtmaya geldik. Bugün sizlere 3816 adet sandalye,  954 adet masa, 67 köyümüze çay kazanları, tüpler, tepsiler, çay bardakları ve çay kaşıklarına kadar tüm ihtiyaçları getirdik. İyi günümüz oluyor, kötü günümüz oluyor, böyle malzemelere ihtiyaç duyuyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Ankara’daki bütün köylerimizi bu malzemelerle donatalım istedik. Beypazarı’mıza hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın, güzel günlerde kullanın Allah’a emanet olun’’ dedi.