15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI


15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Anma Etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Park’ında Anadolu Ajansı Objektiflerinden ‘’Milli İradenin Yükselişi Fotoğraf Sergisi" ve 15 Temmuz anı defterinin açılışı yapıldı.

Atatürk Park’ında gerçekleşen sergiye Beypazarı İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı  Alp Giray Yapar, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Hız, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, İlçe Müftüsü Abdülmuttalip Peşe, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Beypazarlı Hemşehrilerimiz katıldı.

Ziyaretçiler fotoğraf sergisinin gezilmesi sonrasında ‘’15 Temmuz Anı Defteri’’ne duygu ve düşünceleri aktardı.

Sergi açılışı sonunda bir konuşma yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’Öncelikle böylesine anlamlı bir günde gerçekleştirdiğimiz programımıza dahil olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Bundan bir yıl önce ülke olarak hain bir geceye şahitlik ettik.  15 Temmuz çağlar boyunca bu milletin yaşamış olduğu en hain, en alçakça günlerden birisidir. Bir yıldır bu konuyla alakalı çalışmalar yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Önemli olan bu konunun en adil ve en güzel şekilde neticelenmesidir. Hak edenlerin, hak ettiği bütün cezaları almasıdır. Bu alçakların cezalarını çekmesi anlamında zerre kadar bir şüphemiz yoktur. Bu devlet, bu millet var oldukça bu ve bunun gibi olaylara hiçbir zaman göz yummayacak, yapmaya kalkanlara da en büyük cezayı verecektir. Allah bu millete bir daha 15 Temmuz yaşatmasın temennisinde bulunarak buradan sizlere en derin saygılarımı sunuyorum’’ dedi.