KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

Beypazarı Belediyesi, Balıkesir’in Sındırgı İlçe Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzaladı.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, beraberinde belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile birlikte Beypazarı’nı ziyaret etti.

Beypazarı Belediyesi Başkanlık Konağı’nda Başkan Kaplan ve Beypazarı Belediye Meclis üyeleri ile bir araya gelen Sındırgı Belediyesi heyeti, iki ilçenin sosyal, kültürel, ekonomik ilişkileri geliştirmek amacıyla alınan karar sonrası kardeş şehir protokolünün okunmasının ardından imzaları attılar. Belediye Başkanları atılan imzaların ardından birbirlerine çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Yavaş, Beypazarı’nı çok beğendiklerini dile getirerek, Beypazarı ve Sındırgı Belediyelerinin kardeşliğinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ise, "İmzaladığımız protokolle her iki ilçemizde kendi imkanları çerçevesinde ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla kültür, sanat gibi alanlarda faaliyet ve projeler gerçekleştirilmesinde karşılıklı işbirliği içerisinde olacaktır. Kendileri ile bir arada olmaktan ve kardeş ilçe olmaktan memnuniyet duyduk. Bu vesileyle kardeşliğimizin ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.