OKULLARDA GENEL TEMİZLİK İŞLEMLERİ BAŞLADI

Beypazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçe genelindeki tüm okullarda temizlik işlemlerini başlattı. Belediye ekipleri, ilçe genelindeki tüm okulların baştan aşağı genel temizliğini yaptı.

Beypazarı Belediyesi’ne bağlı ekipler, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için yoğun çaba harcıyor. Belediye ekipleri, okul bahçelerinde, çevresinde ve tuvaletlerinde genel bir temizlik faaliyeti gerçekleştirdi.

Konu hakkında konuşan Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN, ‘’Eğitim ve öğretimin her zaman destekçisi olmaya devam ediyoruz. Çünkü güzel bir gelecek kurmamız için çocuklarımızın eğitimi çok önemli, bu kapsamda okullarımızın ne ihtiyacı varsa Beypazarı Belediyesi olarak her zaman destek oluyor ve gereken çalışmaları yapıyoruz’’ diye konuştu.