BEYPAZARINA KIBRISTAN KARDEŞ ŞEHİR


Beypazarı Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden Büyükkonuk Belediyesi ve Beyarmudu Belediyesi ile Belediyemiz arasında kardeş şehir protokolü imzaladı. Büyükkonuk Belediye Başkanı, Beyarmudu Belediye Başkanı ve beraberinde belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile birlikte Beypazarı’nı ziyaret etti.

Beypazarı Belediyesi Başkanlık Konağı’nda Başkan Kaplan ve Beypazarı Belediye Meclis üyeleri ile bir araya gelen heyet, iki ilçenin sosyal, kültürel, ekonomik ilişkileri geliştirmek amacıyla alınan karar sonrası kardeş şehir protokolünün okunmasının ardından imzaları attılar. Belediye Başkanları atılan imzaların ardından birbirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’ Yapmış olduğumuz kardeş şehir protokolü ile Kıbrıs ve Beypazarı arasında bir köprü kuruldu. Bu köprünün ilerleyen yıllarda daha da artacağına inanıyorum. Kendileri ile bir arada olmaktan ve kardeş ilçe olmaktan memnuniyet duyduk. Kardeşliğimizin ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.