İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Beypazarı Kemal Milaslı İlköğretim Okulunda, ilköğretim Haftası münasebetiyle bir kutlama programı düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci, Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından öğrenciler şiirler okudu. Daha sonra okul öğrencileri tarafından çeşitli oyunları sergilenerek kutlamalar devam etti.

Program sonrası konuşan Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’ Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Geleceğimizi şekillendirecek olan onlardır. Biz onları nasıl yetiştirirsek onlara ne kadar değer verirsek geleceğimiz de o kadar güzel ve parlak olur. Buradan bütün öğrencilerimizin yeni eğitim-öğretim yılını kutluyor, derslerinde başarılar diliyorum" dedi.