ÇÖP KONTEYNERLERİ YENİLENİYOR

İlçemizde kullanılmak üzere 1100 litrelik 350 adet Çöp Konteynerinden 140 adedi Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığından teslim alındı.

Cadde ve sokakların daha temiz tutulması için eskiyen çöp konteynerlerini yenileme çalışmaları kapsamında 1100 litre kapasiteli galvaniz kaplama çöp konteynerleri Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı tarafından Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğüne teslim edildi.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Yeni gelen çöp konteynerlerini belirlediğimiz yerlere en kısa sürede konulacak. İlçemizin her yerinde mahalle, cadde ve sokaklarında yeni alınan bu çöp konteynerleri ile çöpler toplanacak. Sağlığı tehdit eden ve görünüşü hoş olmayan çöp kovalarını kaldırarak ilçemizi daha temiz ve düzenli bir çevreye kavuşturulacaktır " dedi.