BEYPAZARI BELEDİYESİ YAŞLILARI YALNIZ BIRAKMIYOR


Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü, ilçedeki yaşlıları yalnız bırakmıyor. Sık sık ilçede yaşayan yaşlılarımızı ziyaret eden belediye personelleri, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın her türlü sosyal ihtiyaçlarını karşılıyor.

Beypazarı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında ilçe merkez ve köylerinde yaşlı ve engellilere yönelik bakım ve temizlik hizmetine devam ediyor.  Temizlik ve kişisel bakım işlerini göremeyecek durumdaki yaşlı ve engellileri tespit eden belediye ekipleri, haftanın belirli günleri ilçemizin çeşitli mahallelerinde oturan yaşlıları evlerinde ziyaret ederek temizlik, yemek, sağlık ve kişisel bakım ihtiyaçlarını gideriyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’Evde bakım hizmeti ile bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz. Kendi imkanları ile kendi işlerini göremeyen yaşlılarımızın evlerine kadar giderek günlük bakımları ve temizlik işlemlerini yapıyoruz. Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya onlara ilaç olmaya gayret gösteriyoruz'' dedi.