Araç Filomuzu Yenilemeye Devam Ediyoruz.

Beypazarı Belediyesi araç filosunu yenilemeye ve hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyor. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan döneminde belediye tarihinin en büyük araç yatırımlarını gerçekleştiren Beypazarı Belediyesi, araç filosuna kattığı yeni çöp toplama aracı ile hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyor.

Belediye hizmetlerini daha hızlı ve etkin olarak yapılabilmesi için kullanım ömrünü neredeyse tamamlamış olan eski araçlar hurdaya verilmek yerine açık arttırma usulü satılarak bedelsiz elden çıkmasının önüne geçilerek belediyeye kazanç sağlanmış ve bu araçların yerine ve ihtiyaç duyulan alanlara belediye tarihinin en büyük araç yatırımı yapılarak çeşitli araçlar alınmıştı. Yeni model ve günün teknolojisine sahip araçlarla Beypazarı Belediyesi hizmetlerini mümkün olan en kısa sürede tamamlıyor.

Belediyemize yaptığı katkılardan dolayı T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza teşekkür ederiz.