Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Sorgun da Toplandı

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Ekim ayı olağan meclis toplantısı 19-22 Ekim tarihlerinde Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yapılıyor.

Jeotermal Potansiyeli, Jeotermal Uygulamalar, Türkiye’nin Jeotermal Isıtma Potansiyeli ve Yeni Bir Finans Modeli konu başlıkları ile gerçekleştirilen, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Ekim ayı olağan meclis toplantısı 19-22 Ekim tarihlerinde Yozgat’ın Sorgun ilçesinde devam ediyor.

Jeotermal kaynaklar bakımından önemli bir potansiyele sahip ve birlik üyesi olan Beypazarı’nı Belediye başkan yardımcısı Uğur Bağlarlı’nın temsil ettiği toplantıda jeotermal kaynakların değerlendirilmeleri, mevcut potansiyeli, ileriye dönük atılacak adımlar,  gerçekleştirilecek proje ve yatırımlar konusunda bilgi alışverişinde bulunuluyor.