YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış mevsimi yaklaşırken yoğun mesaisine devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kaldırım ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.  ASKİ ekiplerinin ve doğalgaz  altyapı çalışmalarının tamamlamasıyla birlikte ilçemiz genelinde birçok cadde ve sokakta yol ve kaldırım çalışmalarına hız veren belediye ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürerek önümüzdeki bir ay içerisinde ilçedeki çalışmaları bitirmeyi hedefliyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kaplan, ‘’ İlçemizin dört bir yanında hizmet atağımızı sürdürüyoruz. İlçemiz için yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda ilçemizde yapımı devam eden tüm yol ve kaldırım yenileme çalışmalarımızı bir ay içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Çalışmalar tamamlandığında mahallelerimizin yollarını en güzel şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız’’ dedi.