Fidanlar Daha Yeşil Bir Beypazarı İçin Toprakla Buluşuyor.

Beypazarı Belediye Başkanlığı yaptığı çalışmalarla daha yeşil bir Beypazarı için önemli adımlar atıyor. Son iki yıl içerisinde yapılan çalışmalarla çiçek ve yeşil bitki ihtiyacının tamamını kendisi karşılayabilen nadir belediyelerden biri haline gelen Beypazarı Belediyesi son olarak ilçe giriş ve çıkışında bulunan kavşak ve refüjlerde ağaçlandırma çalışmalarına başladı. İlk etapta 680 ağacın dikimi tamamlanırken bu kavşak ve refüjlere toplam 3000 adet ağaç dikilecek. İlçemizi ziyaret eden misafirlerin yemyeşil bir görüntüyle karşılanmasını sağlayacak düzenlemelerle Beypazarı daha yeşil bir çevreye kavuşacak. Ağaçlandırma ve yeşil alan düzenlemeleri konusuna önem gösteren Beypazarı Belediye Başkanlığı bu alanda gerçekleştirdiği projelerle örnek olmaya devam ediyor.