ATATÜRK, EBEDİYETE İNTİKALİNİN 79.YILINDA TÖRENLE ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79’ncu yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Atatürk Park’ında gerçekleşen etkinlikte Atatürk anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı,Belediye Başkanlığımız ve İlçemizde bulunan Siyasi Parti Temsilcilerinin çelenklerinin konulmasıyla başladı. Törene İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci, Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, Garnizon Komutanı Aydın Yürek, diğer kamu kurumu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Anma programları saat 10:30 itibariyle Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek çeşitli etkinliklerle devam edecek.