24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan ‘’24 Kasım Öğretmenler Günü’’ sebebiyle ilçemizde bulunan çeşitli okulları ziyaret ederek öğretmenlerimize karanfil hediye etti ve öğretmenler gününü kutladı.

Ardından Mustafa CANKARA Kültür ve Kongre merkezinde hazırlanan kutlamalara İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci, Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür, diğer Kamu Kurum Amirleri, STK temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Törende, yıl içinde emekli olan öğretmenlere, hizmet şeref belgesi verildi. Ardından kutlamalara çeşitli etkinliklerle devam edildi. Öğrenciler şiirler okudu ve koro eşliğinde çeşitli oratoryoya seslendirdiler. Programın sonunda çeşitli okullarda görev yapan aday öğretmenler meslek yemini ettiler.