BEYPAZARINA DEV YATIRIM

Beypazarı Belediyesi öncülüğünde ilçemiz Kirazyanı Mevkiinde bulunan 3,506,925 M2’lik alana kurulacak olan ‘’Sosyal Alan ve Spor Kompleksi’’ projesi plan incelemeleri başlamıştır. Ayrıca alan içerisinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü tesisleri de bulunacaktır. Projeye OSB TÜRK YATIRIM A.Ş tarafından 35 Milyon Dolarlık dev bir yatırım yapılacaktır.

Kompleks içerisinde yeşil alanlar, hobi bahçeleri, konut alanları, sağlık tesisi, sosyal ve kültürel tesis, eğitim tesisi, belediye hizmet alanı, dini tesis, spor alanları gibi sosyal ve teknik donatı alanları bulunacaktır.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, proje sosyal ve kültürel alandaki tüm ihtiyaçlara hitap ederek ilçemizin cazibesini, hareketliliğini daha da artıracaktır. Öncülüğünü yaptığımız projede, toplumun tüm kesimlerine hitap eden, kompleksten yararlananların yaşam kalitesini artıracak merkezler yer alacaktır" dedi.